Chat Bucuresti - Chat Online Bucuresti

Chat Bucuresti

5 motive de a incepe o afacere pe internet

5 motive de a incepe o afacere pe internet. Mai jos am sa va prezint 5 motive de a incepe o afacere pe internet care sa va incurajeze:
1.Oricine isi poate permite sa inceapa o afacere pe internet. Multe afaceri online pot fi construite cu costuri foarte scazute sau aproape zero.

2. Va trebuie un proiect foarte bine elaborat si nu trebuie sa fiti un maestru al informaticii, pentru ca pe internet este vital sa stiti sa vindeti. Trebuie sa stiti putin marketing, nu programare : PHP, JQuery, Javascript, Axaj, HTML, CSS!
Este foarte important sa fiti motivat si mentineti un nivel ridicat de entuziasm pe parcursul intregului proiect de afaceri.

3. Intr-o afacere pe internet, nu trebuie sa va treziti la ora 6 sau 7 dimineata! Puteti lucra de acasa si veti salva minim 2 ore pe zi fiind scutit sa va deplasati la locul de munca - un studiu arata ca peste 730 de ore pe an le petrecem pe drumul de la si inspre serviciu! Ce veti face cu 730 de ore in plus?

4. Nu este nevoie sa calatoriti sute de kilometrii pentru a va intalni cu un client pentru cateva ore!

5. Stati linistit si va vin banii pentru ca afacerea dumneavoastra poate fi setata pe Pilot Automat.
Totul tine de outsourcing. Contra unei sume fixe sau a unui procent din profit sarcinile dumneavoastra pot fi gestionate de alte persoane. Daca sunt construite cum trebuie, o parte din afacerile online pot fi automatizate, ceea ce inseamna ca puteti vinde la orice ora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu